E sili atu i le 2,800 tagata faʻaalia e 'auai i le BAUMA CHINA 2020.

O tapenaga mo le bauma CHINA 2020, lea e faia mai ia Novema 24 i le 27 i Shanghai, o loʻo faʻagasolo atoa.
Sili atu2,800 tagata fa'aaliao le a auai i le fa'aaliga fefa'ataua'iga ta'uta'ua a Asia mo le faufale ma le fa'aaogaina o masini.E ui lava i luʻitau ona o le Covid-19, o le faʻaaliga o le a faʻatumu uma 17 hall ma fafo i le Shanghai New International Expo Center (SNIEC): i le aofaʻi 300,000 sqm o faʻaaliga avanoa.

E ui i tulaga faigata, o le tele o kamupani faavaomalo o loʻo sailia ni auala e toe faʻaalia ai i lenei tausaga.Mo se faʻataʻitaʻiga, o kamupani o loʻo i ai lala poʻo faʻatau i Saina o loʻo fuafua e tuʻu a latou paaga Saina i luga o le saite pe a le mafai e tagata faigaluega ona malaga mai Europa, Amerika, Korea, Iapani ma isi.

Faatasi ai ma faʻaaliga lauiloa faʻavaomalo o le a faʻaalia i le bauma CHINA o mea nei: Bauer Maschinen GmbH, Bosch Rexroth Hydraulics & Automation, Caterpillar, Herrenknecht ma Volvo Construction Equipment.

E le gata i lea, e tolu tulaga faʻavaomalo faʻatasi - mai Siamani, Italia, ma Sepania.Faʻatasi latou te faʻamatalaina mo 73 faʻaaliga ma se eria e sili atu i le 1,800 sikuea mita.O le a tu'uina atu e le au fa'aaliga oloa e fetaui ma lu'itau a taeao: o le taulaiga o le a avea ma masini atamai ma maualalo le fa'aosoina, electromobility ma fa'atekonolosi mamao.

Ona o le Covid-19, o le a vaʻaia e le bauma CHINA le tele o tagata Saina faʻatasi ma se tulaga maualuga maualuga.E fa'amoemoe le pulega o fa'aaliga e tusa ma le 130,000 tagata asiasi mai.O tagata asiasi e mua'i lesitala i luga ole laiga e maua fua a latou tiketi, tiketi fa'atau i luga ole nofoaga tau 50 RMB.

Tulafono sa'o ile malae o fa'aaliga
O le soifua maloloina ma le saogalemu o faʻaaliga, tagata asiasi ma paaga o le a faʻaauau pea ona avea ma faʻamuamua maualuga.O le Shanghai Municipal Commission of Commerce ma le Shanghai Convention & Exhibition Industries Association ua lomia tulafono faatonutonu ma taʻiala mo le faʻatulagaina o faʻaaliga i luga o le puipuia ma le puleaina o faʻamaʻi, ma o nei mea o le a mataʻituina lelei i le taimi o le faʻaaliga.Ina ia mautinoa le saogalemu ma le maopoopo o mea e fai, o le tele o le faʻatonutonuina ma le puipuiga o le puipuiga ma le faʻatonuga o le tumama o nofoaga o le a faʻatinoina lelei, o le a tuʻuina atu auaunaga faʻafomaʻi talafeagai i luga ole laiga ma o le a manaʻomia uma tagata auai e lesitala i luga ole laiga.

Malo o Saina e faamalosia le tamaoaiga
E tele laasaga ua faia e le malo o Saina e faʻamalosia ai le atinaʻeina o le tamaoaiga, ma ua faʻaalia muamua manuia.E tusa ai ma le malo, o le tamaoaiga o Saina na toe faʻatupulaia i le 3.2 pasene i le kuata lona lua ina ua maeʻa faʻalavelave faʻaleagaina i le kuata muamua.O se faiga fa'avae fa'amalieina tau tupe ma fa'aputuga malosi i atina'e tetele, taumafa ma le tausiga fa'alesoifua maloloina e fa'atatau i le fa'amalosia o gaioiga tau tamaoaiga mo le tausaga atoa.

Alamanuia faufale: Malosi le mana'omia e toe fa'alauiloa pisinisi
E tusa ai ma le faufale, e tusa ai ma le lipoti lata mai a Off-Highway Research, o le faʻamalosia o tupe faʻaalu i Saina e faʻamoemoe e faʻateleina ai le 14-pasene o le faʻatauga o meafaigaluega faufale i totonu o le atunuʻu i le 2020. O le mea lea ua naʻo Saina le atunuʻu tele e vaʻaia. fa'atupulaia le fa'atauga o masini i lenei tausaga.O le mea lea, o loʻo i ai se manaʻoga malosi mo le fausiaina ma le faʻaaogaina o masini masini e toe faʻalauiloa pisinisi i Saina.E le gata i lea, o loʻo i ai se manaʻoga i le aufaipisinisi e toe feiloaʻi i le tagata lava ia, e fefaʻasoaaʻi faʻamatalaga ma fesoʻotaʻiga.bauma CHINA, o le taʻutaʻua o fefaʻatauaʻiga a Asia mo le fausiaina ma le faʻaaogaina o masini masini, o le tulaga sili lea ona taua e faʻataunuʻu ai nei manaʻoga.

Punavai: Messe München GmbH


Taimi meli: Nov-11-2020