Ua tapunia e le Hyundai Heavy le mauaina o Doosan Infracore

Doosan Infracore 'Concept-X' image 3

Masini faufale mai Doosan Infracore

O se fa'apotopotoga e ta'ita'ia e le kamupani fauvaa a Korea i Saute Hyundai Heavy Industries Group (HHIG) ua latalata i le fa'amauina o se 36.07% o sea i le kamupani faufale o Doosan Infracore, ina ua filifilia e avea ma tagata fa'atauva'a.

O le Infracore o le vaega faufale mamafa o le vaega o Doosan o loʻo faʻauluulu i Seoul ma o le siteki o loʻo ofoina atu - e tasi le aia a Doosan i le kamupani - o loʻo taʻua e tusa ma le € 565 miliona.

O le faaiuga a le vaega e faatau ese lana siteki i Infracore ua faamalosia ona o le maualuga o le aitalafu, lea ua faapea mai o loo i le itulagi o € 3 piliona.

O le paaga a le HHIG i le tauofoga o tupe teufaafaigaluega o se vaega o le Faletupe o Atinaʻe a le Setete o Korea.Doosan Bobcat - lea e tusa ma le 57% o tupe maua a Infracore i le 2019 - e le o aofia ai i le fefaʻatauaiga.Ae ui i lea, afai e manuia le tauofoga, Hyundai - faʻatasi ai ma Doosan Infracore, faʻatasi ma lana lava Hyundai Construction Equipment - o le a avea ma tagata taʻalo 15 pito i luga i le maketi o meafaigaluega fau fale.

O isi tagata tauofo o lo'o fa'ailoa mai o lo'o finau pea e fa'atau le sea i le Infracore o MBK Partners, o le kamupani tu'ufa'atasi tuto'atasi tuto'atasi a Asia i Matu, e silia ma le US$22 piliona le tupe faavae i lalo o le pulega ma le Glenwood Private Equity e fa'avae i Seoul.

I lona tolu kuata tau tupe, Doosan Infracore lipotia le siitia o le faatauina atu o le 4%, faatusatusa i le vaitaimi tutusa i le 2019, mai le KRW 1.856 miliona (€1.4 piliona) i le KRW1.928 miliona (€1.3 piliona).

O fa'ai'uga lelei na fa'atatau i le malosi o le tuputupu a'e i Saina, o se atunu'u na tauivi ai le Hyundai Construction Equipment i tala fa'asolopito e fa'atupulaia sea maketi.


Taimi meli: Ian-03-2021