Atina'e ma le tausiga ole olo olo olopalaina

I le aso 7 o Setema, 2021, O le atinaʻeina omea e tu'i papae masani ona atagia i vaega nei:

1. O le gafatia maketi o lo'u atunuu olopalapala e fai si tele, ma ua matua popole e le lalolagi gaosi ma'a olo.E le gata i lea, o le saoasaoa o le suia o mea e faʻaumatia e matua vave lava, o lea o le maketi o le faʻatauvaʻa i totonu o le atunuʻu o loʻo avea pea ma maketi e faitau selau piliona tala e tatau ona gauai i ai.I le taimi nei, o le tuʻuina atu i totonu o le atunuʻu o mea faʻatauvaʻa e naʻo le 40% o le manaʻoga, o lea e maua ai foi se malosi malosi mo le atinaʻeina vave o tagata faʻatau.

2. E tusa ai ma faʻamatalaga lata mai, o le manaʻoga mo faʻamaʻi maʻa i le fuafuaga fou e sefulu tausaga o le atinaʻe i sisifo o se mea taua foi lea i le atinaʻeina o maʻa.O le faʻalauteleina o manaʻoga i totonu o le atunuʻu, faʻalauteleina o atinaʻe, ma isi, o loʻo i ai uma le malosi o le atinaʻeina o pisinisi mo le gaosiga o meaʻai.

3. I le lumanaʻi, o le a amataina le tele o galuega faufale tetele, auala tetele ma isi galuega faʻataʻavalevale, lea o le a faʻaoso saʻo ai le manaʻoga o maketi i totonu o le atunuʻu mo maʻa.o lo'u atunuu o lo'o tu'imomomoina masini alamanuia o le a fa'afeiloa'i avanoa fou tau atina'e.O faʻamoemoega o le atinaʻeina o faʻamaʻi maʻa e mafai ona faʻamatalaina o se folafolaga.Malamalama!

Tausiga

1. O le rotor ua masaesae e mafai ona faʻafefeteina e toe faʻafoʻi ai lona foliga muamua, faʻasaoina uʻamea maualuga ma sefe tau.

2. Afai e te manaʻo e sui ulu samala, e tatau ona e suia i latou i ni paga e aloese ai mai le faʻateleina o le le paleni o ulu samala o le faʻamaʻi, lea o le a faʻateleina ai le le paleni o le rotation rotor ma faʻaleagaina ai le ofuina ma le saoasaoa o bearings. .

3. O le rotor e tatau ona faia se suʻega paleni lelei aʻo leʻi faia le suʻega malo.

4. O vaega o loʻo i luga o le rotor, sei vagana ai le ulu o le samala, e tatau ona asiasia auiliili ma faʻatautaia saʻo.


Taimi meli: Sep-07-2021