O loʻo faʻamalosia e le aufaipisinisi masini faufale a Saina le malosi o le faʻatauga 2020 ae e le o mautinoa

SHANGHAI (Reuters) - O le faʻatauga malosi o masini faufale a Saina e faʻamoemoe e faʻaauau pea seʻia oʻo i le amataga o le tausaga fou ae e ono faʻalavelaveina i soʻo se faʻagesegese i totonu o Beijing talu ai nei o atinaʻe atinaʻe faʻafaigaluegaina, fai mai pulega faʻapisinisi.

O tagata faufale faufale na fa'afuase'i ona fa'atau atu i Saina i lenei tausaga, aemaise lava mo eli, ina ua mae'a ona faia e le atunu'u se galuega faufale fou e fa'aleleia ai le tamaoaiga ina ua tula'i mai le fa'ama'i COVID-19.

Na taʻu atu e le XCMG Construction Machinery ia Reuters o ana faʻatauga i Saina na siʻitia i luga o le 20% i lenei tausaga faʻatusatusa i le 2019, e ui lava o faʻatauga i fafo na afaina i le salalau atu o le siama.

O le au tauva e pei o Iapani Komatsu ua faapea foi ona latou vaaia le toe faaleleia o manaoga mai Saina.

O le US-based Caterpillar Inc, o le kamupani gaosi mea faigaluega tele i le lalolagi, na faʻaalia se ituaiga fou taugofie, 20-tono "GX" hydraulic excavators mo le maketi Saina i le BAUMA Fair 2020, lea na fai mai tagata na auai o loʻo faʻasalalau e le au faʻatau mo le maualalo ifo i le 666,000. yuan ($101,000).E masani lava, o le Caterpillar's excavators faʻatau atu mo le tusa ma le 1 miliona yuan.

Fai mai le failauga a le Caterpillar, o le faasologa fou na mafai ai ona ofoina atu meafaigaluega i se tau maualalo maualalo ma tau i le itula.

"O le tauvaga i Saina e matua faigata lava, o tau mo nisi o oloa masani ua pa'ū i tulaga e le mafai ona toe faʻaititia," o le tala lea a Wang XCMG.

r


Taimi meli: Tes-02-2020